Anotimpurile in relatia de cuplu | Ramona Tiepac

Anotimpurile in relatia de cuplu

Cea mai importanta relatie pe care o putem construi in viata noastra este cea pe care o avem impreuna cu sotul/sotia. Un cuplu reprezinta cel mai „puternic grup inteligent” dupa cum spune Brain Tracy.
PRET
20,00 

Inceput

6 iulie 2017 - 18:30

Sfarsit

6 iulie 2017 - 21:00

Locatie

Bucuresti, Hotel Intercontinental   Vezi harta

– Ce se intâmplă cu iubirea dupa ce te-ai căsătorit?

Reflectând asupra acestei intrebări am observat că relaţia de cuplu se schimbă permanent, parcă se află într-o continuă tranziţie. Atitudinile se schimbă, sentimentele fluctuează şi modul în care cei doi parteneri se tratează unul pe celălalt este unul oscilant, când iubitor, când mai puţin iubitor. Ca şi cum, acum e vară, acum e iarnă, acum e frig acum e cald ….

Astfel anotimpurile din natură – iarna, primavara, vara si toamna – ne oferă o analogie cât mai potrivită pentru schimbările care au loc în relaţiile noastre.

Uneori ne descoperim in plină iarnă – descurajaţi si nemulţumiţi, alteori experimentăm primăvara cu speranţa si deschiderea ei. În alte situaţii ne relaxăm în soarele cald al verii bucurându-ne de viaţă. Iar apoi apare toamna cu temerile ei. Acest ciclu se derulează de multe ori în decursul relaţiei de cuplu exact cum există succesiunea anotimpurilor în natură.

Vei pleca acasă cu raspuns la urmatoarele întrebări:

– In ce anotimp se află relaţia ta de iubire?

– Cum poţi să aduci calitate în relaţia ta de cuplu in orice anotimp te-ai afla?

– Cum depăşeşti provocările din relaţia în care te afli?

– Cum construieşti o bază solidă în relaţia ta?

– Esti tu cel care blochează creşterea acestei relaţii?

O să-ţi arăt cum poţi să-ţi dezvolţi deprinderi necesare pentru a-ţi imbogăţi relaţia în toate cele patru anotimpuri.

Oamenii care susţin că au relaţii excelente cu persoana iubită sunt printre cei mai fericiţi, impliniţi şi mai de succes oameni din jurul nostru. Doi oameni care se iubesc şi se respectă, fiind deschişi in gândire, in a dărui necondiţionat, pot să realizeze mult mai multe lucruri minunate pentru amândoi.

„Viaţa este mai uşoara atunci când inima şi raţiunea a doi oameni se angajează să lucreze impreună pentru a înfrunta provocările vieţii.” Chapman Gary

Mai multe detalii

Phone

0722 330 245

Email

contact@ramonatiepac.com

PRET
20,00