Toti comunicam, putini relationam | Ramona Tiepac

Toti comunicam, putini relationam

„Criteriul numarul unu pentru avansare si promovare in viata profesionala este abilitatea de a comunica eficient – asta insemnand sa ai abilitatea sa stabilesti relatii atunci cand comunici” Conform revistei Harvard Business Review
PRET
15,00 

Inceput

4 octombrie 2017 - 18:00

Sfarsit

4 octombrie 2017 - 20:00

Locatie

Sibiu, Biblioteca Judeteana Astra, corpul A   Vezi harta

Creste-ti influenta prin relationare!

„Daca ii ajuti intai pe oameni sa obtina ceea ce isi doresc, ei te vor ajuta sa obtii ceea ce iti doresti.” – Zig Ziglar
  • Te-ai intrebat vreodata de ce unii par sa avanseze in cariera, in timp ce tu esti, la prima vedere, blocat?
  • De ce nimeni nu pare convins ca ideea ta mareata va functiona?
  • Din ce motiv parca nimeni nu ia in seama ceea ce spui?
John C. Maxwell ne spune ca, daca vrem sa avem succes, trebuie sa invatam cum sa stabilim relatii cu ceilalti. Desi se pare ca unii s-au nascut cu aceasta abilitate, realitatea este ca oricine poate invata cum sa faca din orice conversatie o oportunitate de a stabili o relatie puternica. 
Multi oameni, cand incearca sa comunice cu altii, cred ca doar mesajul conteaza. De cele mai multe ori comunicarea merge dincolo de cuvinte.
In cadrul evenimentului vom puncta cateva din practicile care ne ajuta sa ne dezvoltam abilitatea conectarii in viata de zi cu zi:

IDENTIFICAREA LUCRURILOR PE CARE LE AI IN COMUN CU CEILALTI

MENTINEREA SIMPLITATII IN TIMPUL COMUNICARII

ATRAGEREA INTERESULUI CELORLALTI

AUTENTICITATEA DE CARE DAI DOVADA IN TOATE RELATIILE PE CARE LE AI

Abilitatea de a te conecta cu ceilalti incepe cu intelegerea valorii oamenilor. Jim Collins, autorul cartii „Good to Great” (Excelenta in Afaceri), observa:

„Aceia care construiesc companii mari inteleg ca cea mai importanta piedica pentru orice companie mare, atunci cand vine vorba de dezvoltare, nu tine de piete, de tehnologie, de competitie, sau de produse. Tine de un lucru, mai presus de toate – abilitatea de a castiga si de a pastra destui din oamenii buni.”

Capacitatea de a intra in legatura cu ceilalti este un factor determinant major in atingerea potentialului maxim. Nu este nici un secret! 
Stabilirea relatiilor este o abilitate pe care o poti deprinde si pe care o poti aplica in viata ta personala si profesionala – si poti incepe sa o faci chiar acum!
Invata cum sa te indentifici cu oamenii si cum sa relationezi cu ceilalti pentru a-ti mari influenta participand la evenimentul Caritabil „Toti comunicam putini relationam”.
Evenimentul este organizat de LIONS Club Brukenthal Sibiu cu scopul de a ajuta la cresterea calitatii vietii copiilor cu tulburari de spectru autist de la Fundatia „Un copil, o speranta” Sibiu – U.C.O.S.
Biletul de acces la eveniment, in valoare de 70 lei, poate fi achizitionat direct la intrarea in sala.

Mai multe detalii

Phone

0722 330 245

Email

contact@ramonatiepac.com

PRET
15,00