Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Ramonatiepac.com si achizitia de servicii si produse

Acest site este proprietatea persoanei Ramona Tiepac.

Ramona Tiepac este Certificat formator Seria I Nr.00229707, eliberat de Ministerul Educatiei Nationale & Autoritatea Nationala pentru calificari & Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice.

CONDITII DE UTILIZARE SITE

Folosirea, accesarea, vizitarea si/sau cumpararea produselor si serviciilor de pe site-ul ramonatiepac.com implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

Acceptarea acestora de catre utilizator constituie acord din partea acestuia si contract intre parti.

1. PROPRIETATE SI DREPT DE AUTOR (COPYRIGHT)

Site-ul ramonatiepac.com este proprietatea autoarei Ramona Tiepac.

Continutul site-ului ramonatiepac.com (texte, programe, produse, etc.), indiferent de suport sau stocare, este proprietatea Ramona Tiepac si este protejat de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, actualizata, precum si de legislatia internationala privind drepturile de autor si alte drepturi conexe.

Afisarea totala sau partiala a datelor si informatiilor care fac obiectul proprietatii intelectuale este interzisa fara acordul scris al proprietarului. Utilizatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau nu va face publice (pe internet sau media), niciuna dintre informarile primite de la Furnizor.

Se pot face referiri la informatii din site sau utiliza citate, numai cu indicarea sursei sau solicitarea acordului scris al autoarei.

Trimiterea informatiilor pe social media prin activarea butoanelor acestor retele este permisa si recomandata si constituie citarea sursei. Ramona Tiepac multumeste si apreciaza orice astfel de expediere.

2. ACCESARE

Proprietarul isi rezerva dreptul de a inregistra si stoca urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, etc.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea proprietarului. Proprietarul isi rezerva dreptul de a stoca logourile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul cu astfel de programe.

3. NOTIUNI SI TERMENI

Client: Cumparatorul produselor si serviciilor de pe site si/sau beneficiarul serviciilor pe baza de contract (consultanta, training, intermediere, etc).


 Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca produsele si serviciile si sa efectueze plata; Comanda se poate prelua si telefonic;


Contract: in cazul produselor si serviciilor, o comanda confirmata de Vanzator, in cazul serviciile oferite pe baza de contract (consultanta, training, coaching, etc), contractul ce se va incheia intre parti si care va fi transmis in prealabil de catre Furnizor, Clientului, pe email si agreat cu acesta;


Cumparator: persoana fizica ce emite o comanda si efectueaza plata cu privire la un produs sau serviciu de pe site-ul ramonatiepac.com, indiferent de modalitatea in care emite comanda sau efectueaza plata;


Dovada efectuarii platii: reprezinta orice dovada a efectuarii platii, precum: confirmarea de pe platforma paypal, evidentierea sumei de bani in cont, copie a ordinului de plata, chitantei de depunere numerar sau mandat postal;


Drepturile de proprietate intelectuala: – toate drepturile imateriale, cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturile de autor asupra pozelor si informatiilor prezentate in continutul magazinului online si pe site;


Furnizor: Ramona Tiepac


Produse/Bunuri: orice produs de pe site, care are un pret si care poate fi achizitionat prin comanda si plata (ex. curs) sau prin inscriere (ex. evenimente, etc);


Proprietar: Ramona Tiepac, detinatorul legal, respectiv proprietarul site-ului ramonatiepac.com


Servicii: serviciile oferite prin intermediul site-ului (ex.consultanta de specialitate, programe de training sau coaching, etc);


Site: prezentul site ramonatiepac.com, cu toate paginile si informatiile pe care le include;


Utilizator: persoana care acceseaza in orice fel si de pe orice device (laptop, tableta, mobil, etc) site-ul ramonatiepac.com, indiferent daca plaseaza sau nu o comanda cu privire la un produs sau serviciu.

4. PRODUSE SI SERVICII

Produsele constau in: cursuri online sau cursuri open, conferinte, programe de coaching, ateliere si alte asemenea produse care au un pret predefinit.

Serviciile constau in consultanta, cursuri realizate special pentru Client, si alte asemenea servicii al caror pret este stabilit in concret, in functie de serviciul livrat, prin negociere cu Clientul, pe baza de contract incheiat intre parti.

5. COLABORARE: PRETURI, COMENZI SI LIVRARI

5.1 Pretul produselor si serviciilor

Pretul produselor este cel specificat pe sie. Preturile nu contin TVA si nu se plateste TVA.

Pretul serviciilor (consultanta, reprezentare la negocieri, cursuri comandate, etc) se stabileste de la caz la caz, prin negociere cu Clientul si va fi inscris in contractul ce se va incheia ulterior intre parti.

Pretul programului de coaching este comunicat Clientului prin email, la solicitarea de catre acesta a detaliilor cu privire la acest program.

5.2 Comanda

5.2.1 Efectuarea comenzii

Comanda produselor si serviciilor prezentate pe site-ul ramonatiepac.com se face prin sistemul de comanda online, email sau contactarea directa a autoarei.

Sistemul de comanda online functioneaza ca magazin online, iar produsele sunt inregistrate in cosul de comanda.

Comanda prin email sau telefon va fi preluata in cel mai scurt timp posibil.

Nici o comanda nu se considera finalizata inainte de confirmarea ei.

Orice eroare in efectuarea comenzii trebuie semnalata de indata Furnizorului.

5.2.2 Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii se efectueaza in felul urmator, in functie de modalitatea de efectuare a comenzii si platii:

a) Comanda online cu plata online si furnizarea produselor si serviciilor online

Comanda se considera confirmata la momentul trimiterii catre Cumparator a linkului de descarcare a documentului sau pachetului de documente, respectiv a linkului de acces la cursuri, inscriere la evenimente sau orice alte produse si servicii ce pot fi accesate instant online, dupa efectuarea platii.

In cazul in care Clientul efectueaza plata si nu primeste linkul de acces sau intampina probleme in accesarea, descarcarea sau vizualizarea documentelor ori cu privire la inscrierea la evenimente, este rugat sa informeze de indata Furnizorul.

b) Comanda online, prin email, formular de contact sau telefonic, cu plata prin alt mijloc de plata (virament bancar, depunere numerar, etc) si furnizarea produselor si serviciilor online

Comanda se considera confirmata la momentul trimiterii de catre Cumparator catre Furnizor a dovezii de efectuare a platii sau la momentul evidentierii sumei de bani in cont.

Furnizorul va expedia Cumparatorului documentele sau linkul de acces pe email, in cel mai scurt timp posibil de la primirea confirmarii efectuarii platii.

Comanda se considera confirmata la primirea comenzii in oricare dintre modalitatile de mai sus.

Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Acceptarea comenzii de catre Furnizor se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea acestuia catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Odata confirmata comanda, contractul de vanzare-cumparare este perfect intre parti. Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator si respecta conditiile impuse pe acest site, pe care Cumparatorul le-a acceptat prin adeziune. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Odata cu confirmarea comenzii, Furnizorul se obliga sa livreze Cumparatorului produsele.

5.2.3 Refuzarea unei comenzi

Furnizorul poate refuza comanda anuntand Clientul de refuzul sau prin email sau telefonic.

5.3 Modalitati de plata si livrare

5.3.1 Plata:

Plata produselor comandate de pe site-ul ramonatiepac.com se poate face in modalitatea pentru care opteaza clientul si anume:

§ Plata online prin serviciul de plata PayPal – Utilizatorul va fi directionat pe platforma PayPal urmand a efectua plata conform termenilor si conditiilor de pe platforma – produsele vor putea fi accesate instant (in cazul documentelor electronice) sau vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil de la evidentierii platii in cont);
§ Virament bancar – produsele vor fi expediate la momentul expedierii pe email a dovezii de efectuare a platii (op, nota electronica, etc);
§ Depunere numerar in contul Ramona Tiepac– produsele vor fi expediate la momentul expedierii pe email a dovezii de efectuare a platii (chitanta depunere numerar) sau evidentierii platii in cont;

 

Detalii de cont:

Cont bancar (lei):IBAN: RO54 BTRL 0330 1201 7599 28XX
Deschis la Banca Transilvania
Nume: Ramona Tiepac

Pretul afisat pe site este afisat atat in lei cat si in euro deoarece PayPal nu opereaza cu moneda RON. De aceea pretul in lei este estimativ iar plata se va face in functie de cursul euro/ron din ziua in care se efectueaza plata.

NOTA:

Costurile aferente platii prin PayPal se supun reglementarior PayPal.
 Costurile aferente platii cu ordin de plata, depunere numerar, etc sunt suportate de Cumparator.

 

5.3.2 Livrare

a) Online

Produsele electronice se livreaza online, in formatul in care sunt realizate (mp4, pdf, word, pachete documente zip, acces la informatii, etc). Pentru orice neconcordanta de vizualizare a produselor in calculatorul propriu, Cumparatorul va informa Furnizorul si acesta va lua toate masurile necesare pentru ca produsul sa poata fi receptat si vizualizat in conditii optime.

b) Prestare directa

Serviciile de cursuri, training, workshop, coaching, consultanta, se ofera pe baza de contract, ce va fi incheiat intre parti, dupa agrearea de comun acord a conditiilor de colaborare.

Livrarea acestora se face la termenele si in conditiile stabilite de parti, conform contractului.

Pentru orice informatii prealabile sau oferta de servicii, Clientul va contacta Furnizorul, prin intermediul formularului de contact de pe site, email sau telefonic.

6. INREGISTRAREA PE SITE

Prin inregistrarea ca membru, utilizatorul va trebui sa-si aleaga un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Utilizatorul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele sau de utilizator fiind integral in responsabilitatea acestuia.

Utilizatorul este de acord sa instiinteze imediat Furnizorul despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele de utilizator.

7. DATE CU CARACTER PERSONAL. SECURITATEA DATELOR

In scopul utilizarii eficiente a serviciilor oferite, a achizitionarii de produse si servicii, Clientul este de acord sa se inregistreze pe site atunci cand i se solicita acest lucru si sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete.

Clientul are dreptul de acces la datele sale, respectiv la contul de inregistrare, informatiile completate de acesta putand fi oricand modificate, editate, completate sau sterse.

Orice achizitie sau descarcare de documente precum si inscrierea la evenimente prin intermediul site-ului ramonatiepac.com implica stocarea de email in baza de date a proprietarului, Clientul oferindu-si implicit permisiunea in acest sens. Prin aceasta clientul intelege faptul ca poate primi periodic informatii de pe site-ul ramonatiepac.com, fara ca acestea sa fie considerate spam, putandu-se dezabona oricand din lista.

Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a stoca informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, produse comandate, si alte informatii oferit de Client, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, proprietarul site-ului are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizeaza clientii. Scopul colectarii datelor este: identificarea clientului pentru accesul la conferinte, instiintarea lui cu privire la schimbari de program, trimiterea de informatii suplimentare pentru  un nivel de satisfactie marit, informarea clientilor asupra starii comenzii si expedierea in conditii optime a produselor comandate.

Clientul nu este obligat sa furnizeze aceste date, insa refuzul acestuia poate determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele despre Client sunt incorecte, acesta este rugat sa comunice rectificarile. De asemenea, daca clientul doreste stergerea din baza de date va putea solicita acest lucru prin email, telefon sau mentionand adresa care doreste sa fie stearsa.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru confirmarea si expedierea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. De asemenea, pentru executarea prezentului contract, respectiv pentru posibilitatea finalizarii comenzii si pentru livrarea comenzii, este necesara atat prelucrarea datelor personale, cat si exactitatea acestora.

Proprietarul siteului se obliga sa nu facca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor.

Proprietarul garanteaza confidentialitatea datelor, respectiv nu va furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care proprietarul isi rezerva dreptul de a refuza comanda sau accesul utilizatorului pe site si de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

8. DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR

8.1. Drepturile partilor

Drepturile partilor sunt detaliate in prezentul contract, la punctele mai-sus descrise. Pentru a sublinia drepturile cumparatorului, datele inscrise pot fi oricand modificate sau sterse si pot fi solicitate in scris.

8.2. Obligatiile partilor

Acestea sunt de asemenea prevazute in prezentul contract. Pentru a sublinia obligatiile furnizorului, acesta trebuie sa livreze produsele cumparatorului, in conditiile cerute de catre acesta, respectiv produsele solicitate (comandate), numarul de bucati cerute, metoda de plata etc.

Furnizorul raspunde de exactitatea informatiilor afisate pe site.

9. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat, asa um este el definit prin lege.

10. INCETAREA CONTRACTULUI SI A COLABORARII

Contractul si colaborarea intre parti poate inceta prin: renuntarea Clientului la produse si servicii cu informarea prealabila a Furnizorului si solicitarea de returnare a sumei achitate, retragerea de catre Client a datelor inscrise pe site, interzicerea accesului pe site a unui Client de catre Furnizor.

Contractul incheiat intre parti cu privire la serviciile prestate de Furnizor, inceteaza in conditiile stipulate in acesta.

In cazul reaccesarii siteului de catre Client, contractual devine activ, prin acordul tacit al Clientului de a respecta termenii si conditiile siteului.

11. ALTE INFORMATII

Informatiile prezentate pe site-ul ramonatiepac.com au caracter informativ si pot fi modificate de catre proprietar fara o informare prealabila.

Structura informatiilor prezentate pe site (descrierea serviciilor si produselor) este sumara dar pe cat posibil relevanta. Clientul poate solicita oricand informatii suplimentare, prin orice mijloc de comunicare prin care poate contacta Furnizorul (email, telefon, etc).

Proprietarul site-ului nu raspunde pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii internet.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Furnizorul iti rezerva dreptul de a bloca accesul la site sau a sterge contul Clientului, fara nici o informare prealabila, in cazul in care considera ca acesta, prin atitudinea lui pericliteaza in orice fel activitatea sau functionalitatea site-ului.

Orice conflict aparut intre ramonatiepac.com, Ramona Tiepac, utilizator, clienti sau cumparatorii se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

MESAJ DIN PARTEA RAMONEI TIEPAC:

Prin intermediul acestui site si prin tot ceea ce fac doresc sa ofer clientilor mei produse si servicii de calitate, cu buna credinta si la potentialul meu maxim. Consider ca increderea reciproca sta la baza oricarei relatii pe termen lung, cu beneficii de ambele parti. 

Iti multumesc pentru interes!

Pentru orice alte detalii, nu ezita sa ma contactezi.

Termenii si conditiile stipulate pe acest site constituie contract de adeziune. In cazul ivirii unor neintelegeri sau litigii intre parti, acestea le vor rezolva pe cale amiabila. Utilizatorul/Clientul/Consumatorul are la dispozitie oricand si platforma SOL:

 https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

Iti multumesc pentru accesarea acestui site, pentru interesul acordat informatilor oferite, produselor si serviciilor mele. Iti multumesc si pentru orice forma de impartasire a acestora in retele sociale si orice recomandare.