Blog

CÂTEVA PIESE DE PUZZLE!

Q

CÂTEVA PIESE DE PUZZLE!

Totul se întâmplă înspre binele nostru, totul se întâmplă ca noi să mai urcăm o treaptă a evoluției noastre, să mai adaugăm o piesă de puzzle la tabloul vieții.

De când mă știu, atât eu cât și fiecare dintre voi, am urcat pe treptele inălțării. Unii dintre noi ne place să o mai ”batem în cap” in această călătorie, însă alții vă cunoașteți foarte bine direcția și acționați în conformitate cu aceasta. Suntem încă în viață pentru că încă nu ne-am îndeplinit misiunea personală.

Sunt în viață pentru că mai am de adus câteva piese de puzzle la poza pe care o am de creat numită viață. Această poză este de fapt misiunea mea. Și știi ceva? Și tu ai o misiune! Nu știu care este misiunea ta, însă știu că atât cât ești pe acest pământ ai o misiune tare importantă.
Poate este legată de iertarea pe care o ai de făcut in familia ta și eviți să o faci. Poate e legată de iertarea față de tine și refuzi să o faci … că tu nu meriți… Sau poate este legată de încurajarea pe care o ai de făcut oamenilor cu care te întâlnești.

Suntem pe acest Pământ pentru ca e nevoie de vindecare, iar vindecarea vine din iertare, din eliberarea de blocajele vieții, vine din Darurile de Iubire în Lumină pe care le ascundem în umbrele judecății și ale condamnării.

Este cel mai bun timp sa ne iertăm și să-i iertăm pe cei de lângă noi pentru tot, deoarece totul s-a întâmplat cu voia noastră și spre binele nostru, adică spre creșterea noastră.
Poate crezi în continuare că misiunea ta este să aduci profit de 5 mil. euro în compania în care lucrezi, întrebarea mea este: ”Cum ai să faci asta? Încărcat cu URĂ, RANCHIUNE, cu JUDECATĂ si CONDAMNARE, cu haina lui DEMONstrez pe tine?
Deci, care este misiunea ta? Să te pui pe tine în întuneric și să devii un monstru al tău cu care iți este frică să stai? Miroși atât de urât încât nici tu nu mai vrei să stai lângă tine. DA! Poți să mergi pe acest drum … observi totuș cum se îngustează? Este practic chestiune de timp până când să fi purtat de vânt de colo colo, de știrile negative, de oamenii goi pe dinăuntru. Și din toată frmusețea pe care ai avut-o în interiorul tău ai decis să rămâi un ciot gol, singur, urât mirositor, care-și plânge de milă.

Oprește-te puțin și nu te mai minți!
Da, ai o misiune, iar dacă ești ancorat în misiunea materială, ”go for it”, fă-o din TOATĂ FRUMUSEȚEA TA, conectând oamenii, apreciând creșterea, punând lumină, aducând iertarea și eliberând blocajele. Este vorba de leadershipul tău personal, rugaciunile tale sunt ascultate, Lumina ta este văzută din Ceruri fiindcă ești MARE și în toată MĂREȚIA TA tu ești CO-creatorul pozei tale numită viață.
Iar, dacă ești acel suflet care înțelege ceea ce am scris înseamnă că vei fi învățător pentru cineva din viața ta. Iartă-l și încurajează-l să-și construiască propria imagine punând în Lumină Darurile și Harurile Interioare.

Crede-mă, atâta timp cât te ți pe tine in Lumină, umbra va fi în spatele tău. Fiecare dintre noi avem de ”ars” anumite ghiozdane și suntem împuterniciți să ne alegem pe cei care ne vor ajuta să facem acest lucru, adică: soț sau soție, copii, dușmani, adversari, prieteni, fiecare are rolul său bine definit în viața noastră. De aceea se spune că în viață nu avem nici prieteni nici dușmani, ci numai invățători, exact așa cum și noi suntem pentru ceilalți.

Este de datoria mea să mai adaug și astăzi piese noi de puzzle la poza numită viață. Eu aleg să pun Iertare, Lumina, Iubire, să aduc Armonie cu prezența mea, Căldură și Frumusețe. Tu ce vrei să adaugi?
Te îmbrățișez om plin de Lumină!