Blog

Să fim muncitorii LUMINII!

Q

Să fim muncitorii LUMINII!

DA! este adevărat! Ni se confirmă pentru a nu știu câta oară că putem să fim muncitorii întunericului, ai deznădejei, ai fricii, ai mizeriei, ai lucrurilor cu vibrație joasă. Dar oare, câtă energie mai avem ca s-o aruncăm așa la gunoi? Cât o să mai fim dispuși să alimentăm frica, teama, deznădejdea?
Atâta timp cât suntem dispuși să alimentăm frica continuăm să ne adâncim in apele tulburi ale mlaștinii. Anxietatea este cea care ne va da târcoale iar procesul prin care trecem va fi retragerea. Ne vom retrage precum se ascunde șarpele, în intuneric. Cu siguranță ai trecut și tu, sau poate chiar treci printr-o astfel de perioadă, creând un astfel de scenariu înfricoșător al FRICII. Frica este combustibilul pentru oamenii care construiesc în întuneric. Suferința pe care o simțim și pe care o alimentăm în fiecare clipă cu gândurile de lipsă și frică ne duce la un nivel scazut de vibrație. De cele mai multe ori suntem experți în a căuta în exterior satisfacerea propiilor nevoi, iar asta ne face să fim vulnerabili pentru ca devenim insuficienți noi nouă.

Singurul scop pe care îl avem în această viață este să depășim frica și să obținem FERICIREA. Este adevărat că suntem niște căutători ai siguranței iar pentru aceasta este important să înțelegem că emoțiile sunt cele care ne dau nivelul nostru de vibrație. Dacă ne dorim rezultate diferite e nevoie să ne uităm la emoțiile pe care le alimentăm, e nevoie să schimbăm emoțiile. Ceea ce bagi aia primești, sau cum îmi place mie să spun: unde pui energie acolo crește.

https://ramonatiepac.com/wp-content/uploads/2020/03/nivelele-constiintei-1.jpeg

Conform nivelelor de conștiință prezentate de Dr. Hawkins în funcție de ce emoție alimentăm primim o poziție pe o scală logaritmică a puterii energetice. Vrei să stai la Nivel jos in Ruține – Frică – Suferință este o alegere a ta însă îți asumi regretul și disperarea retragerii, iar nivelul energetic este 75, emoțiile inferioare te limitează și te îndepărtează de comorile interioare.

Haide-ți să creștem energia! Dacă fiecare ne punem în fiecare zi intenția de a TRĂI ÎN NIVELURI PRO-VIAȚĂ și devenim muncitori ai luminii reușim să creștem vibrația. Prin afirmare putem să o aducem la nivel 200 unde CURAJUL de a scoate la lumină darurile interioare ne vor fi ghizi temeinici, de fiecare dintre noi depinde ce facem.

Curajul stimulează viața!

Pasul următor este să fim NEUTRII față de jocul celor ce vor să stea în mlaștină și să ridicăm energia la 250 prin INCREDERE. În fiecare clipă a vieții noastre, indiferent de apele în care ne scăldăm, ESTE NECESAR SĂ AVEM INCREDERE TOTALĂ ÎN NOI!

Se poate? O DA! Te rog să-ți aduci aminte de Gripa Aviară, de cea Porcină, de cea ”politică” – Chiar putem! Dupa cum spune Dr. Hawkins legat de Frica nivel 100 este energia care sesizează pericolul pe care îl simți a fi pretutindeni, este o energie defensivă, obsedată de siguranță, posesivă față de ceilalți, geloasă… și aș putea continua cu neliniștea pe care o simțim chiar in aceste perioade, anxietatea si vigilența exagerată.

Haide-ți să schimbăm și să ne ducem pe noi în frecvență înaltă, să ne punem pe noi în lumină, să incepem să lucram cu ARMONIA – SPERANȚA – IUBIREA. Să începem să vedem viața SATISFĂCĂTOARE – PLINĂ DE SPERANȚĂ – ARMONIOASĂ – SEMNIFICATIVĂ să pașim cu încredere la nivel energetic 250 apoi să aducem Optimis 310 – Iertare 350 și să simțim Înțelegerea la 400. Să incepem să trăim în adevar și să eliminăm orice falsitate ce ne este inoculată.

Vor fi experiente noi ce ne vor lumina, ne vor înobila, ne vor ajuta să descoperim cu adevărat harurile si darurile Interioare pe care acum le ținem în întuneric.

Haide-ți să le scoatem la lumină! Să devenim MUNCITORII LUMINII!