Române TREZEȘTE-TE!

Trezeste
Q

Române TREZEȘTE-TE!

”VIAȚA ESTE O PROFEȚIE DE AUTOÎMPLINIRE”

Crezi că te vindeci, cu adevărat te vindeci, nu crezi, rămâi unde ești, este doar problema fiecăruia.
Haide să ne oprim din lupta asta dintre bine și rău, dintre alb și negru, dintre lumină și întuneric, dintre adevăr și fals, dintre vechi si nou. Alegi să stai în întuneric asumă-ți, alegi să te îmbraci cu întuneric atunci ascunde-te, alegi să aduci lumină în viața ta ATUNCI LUMINEAZĂ!

Avem nevoie de o schimbare radicală, să o facem conștient și să începem să aducem în viața noastră ceea ce ne dorim nu ceea ce nu ne dorim.
Ce-ți dorești? Boala? Tristețe? Suferință? Sărăcie? PE BUNE?! NU TE CRED!! NU CRED că te trezești de dimineață și îți spui: ”astăzi voi suferi, astăzi mă voi îmbolnăvi, astăzi îmi voi bate joc de viața mea, astăzi mă arunc pe mine la coșul de gunoi…”
Însă, ceea ce știu, și care este și trist, ca te trezești și aștepți să treca ziua pe lângă tine, să-ți mai bifezi o zi, să mai faci un proiect, să mai postezi o poză cu ce faci și unde ești, să-ți mai spună cineva cum să renunți la tine …” DOR toate astea, așa este…

TE INVIT să faci o schimbare!
ADU-TE ACASĂ!! ADU NOU-l în viața ta!
Ce înseamnă pentru tine să te aduci acasă? Ce înseamnă să te oprești pentru a merge mai departe? Ce înseamnă pentru tine să SIMȚI, să ADMIRI, să vibrezi, să IUBEȘTI?
Începeți ziua în armonie și ia decizia să aduci echilibru în viața ta! Dezvoltăti muschiul #COMPASIUNII și al #EMPATIEI și începe să IUBEȘTI NECONDIȚIONAT!
Sunt doar câteva direcții atât de clare prin care putem să facem asta:
* să ne ACCEPTAM pe noi și pe cel de lângă noi așa cum este acum, din toate punctele de vedere
* să evităm să-l schimbăm pe cel de lângă noi și să fim deschiși să ne aducem în lumină
* să venim în ajutorul nostru și a celui de lângă noi fără să cerem răsplată

Haideți să nu ne mai opunem IUBIRII și să incepem să o cultivăm în viața noastră!
Să fim precum APA, da!… este adevărat ea nu se opune la nimic, pe unde este dirijată, pe acolo merge, ocolește bolovanii, se oprește la baraje, face tot ce îi ”comandă” natura sau omul, fără să se împotrivească.
Și totuși APA este cel mai puternic element din natură, acel bolovan, pe care îl ocolește, SIMPLU, îl găsim mai târziu, sub formă de nisip în apele curgătoare sau la malul mării și oceanelor. Tot APA prin prezența ei, modifică metalul, iar dacă ne gândim la ce face atunci când iși iese din matcă, prin inundațiile pe care le face nu te poți apăra din calea ei, înecând tot ce este viu: oameni, animale, plante… blocând curgerea vieții…

Mesajul meu către tine este să începi să ACCEPȚI că ești responsabil, ești responsabil să aduci conștient IUBIREA – ARNMONIA – ECHILIBRUL în viața ta și să începi să-ți porți cununa LUMINII interioare.
OPREȘTE-TE din ceea ce faci și FĂ-O ACUM!

”TOTUL ESTE CU PUTINȚĂ LA CEL CARE CREDE!”
Te imbrățișez cu drag mult om plin de daruri și de haruri!!!
Haide sa vorbim de lucrurile care ne inspiră și de lucrurile care ne aduc lumina în ochi – SUNT RESPONSABILĂ!!! TU?