Blog

MĂ DEZLEG ȘI ALEG SĂ DANSEZ! ACUM și AICI!

ramona-iubire
Q

MĂ DEZLEG ȘI ALEG SĂ DANSEZ! ACUM și AICI!

Convingerile sunt extrem de puternice, ne leagă de un tărâm limitat, ne îngrădesc creativitatea, ne blochează corpul fizic și ne încătușează sufletul.

Vindecarea se obține ușor și prin PERSEVERENȚĂ, iar acest lucru se întâmplă pentru că suntem împuterniciți să ne schimbăm mentalitatea. Suntem noi pregătiți să facem acest lucru? Știm noi oare, cum ni se modelează gandurile atunci când alegem să ne schimbăm mentalitatea de pe neputință – necunoaștere – nesiguranță, pe putință – cunoaștere – siguranță?

Singura invitație este COMUTĂ-TE de pe trecut sau viitor pe PREZENT!
Stabilește ritmul, dezleagă-te de trecut și dansează în PREZENT!

Simte – vibrează – colorează în măreția lui AICI și ACUM și energizează-ți viața vindecând-o prin DANSul ENERGETIC. Eliberează trecutul de tot ceea ce ai gândit mai înainte și eliberează viitorul de toate gândurile străvechi de-a căuta ce nu vrei să găsești.

Prezentul rămâne acum singurul dans. Aici, în prezent, lumea este pusă în libertate, iar dezlegându-ne de trecut și de viitor ne regăsim pe noi, darurile și harurile noastre de care lumea are atâta nevoie.
A înrobi lumea cu toate fricile noastre, cu îndoielile și suferințele noastre, cu durerea și lacrimile noastre, cu limitările noastre și cu neputințele noastre, este a o umple de amărăciune și a o ține captivă convingerilor limitative. Boala lovește lumea din toate părțile pentru că avem în minte amarele gânduri ale bolii. Ceea ce noi vedem în lume sunt dorințele noastre pe care le împuternicim să ne controleze viața, clipa, prezența.

Să ne schimbăm doar mentalitatea în legătură cu ce vrem să vedem, să începem să privim dintr-o perspectivă nouă și astfel lumea întreagă se va schimba în consecință. A elibera lumea de chin, a ne libera de suferință, nu e altceva decât a ne schimba mentalitatea în ceea ce ne privește pe fiecare.

Dezleagă-te de convingerile limitative și începe să dansezi. Descătușează-te și îmbrățișează dansul energetic ce poate să-ți transforme viața, aducând lumina și iubire conștient. Descătușează-ți mintea, și vei vedea o lume descătușată!

Scopul DANSului ENERGETIC este să ne eliberăm, practicându-l, de toate gândurile deșarte pe care le-am gândit vreodată în trecutul nostru.

            Dansează și eliberează-te!

Odihnește-te apoi și lasă-ți mintea să se armonizeze cu ceea ce este mai frumos în interiorul tău, las-o să se schimbe în liniște și astfel alegi să eliberezi întreaga lume de sub ghiara convingerilor limitative.

DEZLEG lumea de limitările mele și aleg, în schimb realitatea pe care mi-o creez prin ritmul  dansului energetic.

Te invit și pe tine în această călătorie!
Recunoscătoare!